IVA ŠARIĆ:

Nisam neka zavodnica

31.03.2011 u 18:33

Bionic
Reading

Iva Šarić nedavno se pojavila u spotu Ivice Bage za pjesmu 'As u rukavu' gdje je glumila zavodnicu. U osvrtu na to iskustvo manekenka kaže kako joj je bilo zabavno, ali naporno

Manekenka Iva Šarić ponovo je posjetila glumačke vode. Pojavila se u spotu za pjesmu 'As u rukavu' Ivice Bage u ulozi zavodnice.

Iako ju je prijatelj morao nagovarati da pristane na taj posao i bez obzira što je radila cijeli dan na niskoj temperaturi, Iva kaže kako se na kraju dobro zabavila dok je snimala spot u Hercegovini, piše Indeks.hr

Dok u spotu glumi zavodnicu, manekenka ne misli da je takva u pravom životu.

'Privatno nisam baš neka zavodnica. U spotu nosim štikle usred dana, a ja sam inače u tenisicama i bez šminke', kaže Iva.

Iva kaže kako je njezin dečko Jerko Leko u stvarnosti zaveo nju – svojim pristupom, iskrenošću, povjerenjem, te stavovima i pogledom na život. Manekenka dodaje kako ne procjenjuje ljude prema onome kako oni žele da ih se vidi, već joj je važno kakvi su u stvarnosti.

Ivi ovo nije bio prvi izlet u glumačke vode. Već je prije glumila u raznim emisijama i sapunicama, no dosad nije bila zavodnica, već čistačica i spremačica. Mlada manekenka ne taji kako bi rado ponovila ta iskustva bez obzira na to što nije školovana glumica.

Bez obzira na to što se našla u ulozi zavodnice u spotu, Iva se nikad ne bi otisnula u glazbene vode. Kaže kako nema glas za to, no da voli svu glazbu.