ANAMARIJA ASANOVIĆ:

Nisam cura od dekoltea, ali se zato palim na štikle

20.04.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Anamarija Asanović doputovala je iz Splita u slatkoj suknjici, golih nogu i došla direktno na otvaranje pop-up dućana sa sunčanim naočalama Ghetaldus vintage, na zagrebačkom Zrinjevcu, ne žaleći se nimalo na hladni povjetarac

'Ujutro se spremim u pet minuta, a navečer mi treba nekih deset, petnaest', otkrila je za tportal Anamarija Asanović. Posljednje što je kupila je suknja u Zari koju je i nosila na događanju, majicu je kupila u H&M-u, a na njoj su skupe bile jedino štikle s potpisom Miu Miu. 'Priuštila sam si ih za diplomu, a kupljene su u Milanu', otkrila je svoje modne radosti mlada splitska dizajnerica.

Anamarija je ovih dana otvorila dućan u Splitu i otkrila da je ugodno iznenađena potražnjom za svojim haljinicama. Priprema i novu mini ljetnu kolekciju, a zatim se planira puno odmarati. 'Bit će to kolekcija jednostavnih, lepršavih, zaigranih ljetnih haljinica i vjerujem da će naći svoju publiku', kazala je.

Najviše seksi osjeća se u štiklama. 'Štikle rade taj moj navodni seksipil, definitivno', rekla je kroz smijeh. Iako je vrlo istančana ukusa, nema ništa protiv trendova, naprotiv ovo proljeće je donijelo odlične 'high street' krpice. 'Hvala bogu, kako moda napreduje, sve je dobrodošlo, sve se nosi', rekla je.