magični prizori

Nina Badrić uživa u pravoj zimskoj idili pokazujući da odlično izgleda u skijaškom outfitu

20.12.2022 u 13:00

Bionic
Reading

Iza naše pjevačice odlična je poslovna godina pa je došlo na red i malo odmora, ovog puta na snijegu. Na kraju godine odlučila se opustiti u omiljenom zimskom sportu - skijanju, a fanovima se već nekoliko dana javlja iz talijanske Alta Badije

I ove će godine brojni Hrvati krenuti put poznatih skijališta. Među njima su i brojna imena hrvatske scene. Neki su, poput Nine Badrić, na skijanje već krenuli, a da je u mondeno zimovalište stigla u stilu pokazala je čim je stigla na svom Instagram profilu.

Pokazala je kako je uskočila u skijaške hlače na koje je nabacila crnu dolčevitu, a koje su istaknule njene zanosne obline i zavidnu figuru. Pjevačica je nabacila i nezaobilazne sunčane trendi naočale zanimljivog crvenog okvira.

'Raspoloženje dana', opisala je jednu od nekoliko dosadašnjih objava. Nije poznato s kim je u društvu, ali se vidi da je dobro raspoložena. I dok mnogi zbog snijega izbjegavaju bilo kakav boravak na otvorenom, Nina uživa u snježnim radostima i puni baterije za nadolazeće koncerte.

  • +7
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Sasa Buric / Cropix