IZ RIMA S LJUBAVLJU

Nina Badrić dugo nije izgledala ovako sretno i zadovoljno

30.10.2022 u 18:05

Bionic
Reading

Posljednjih nekoliko dana Nina Badrić zasipa pratitelje na Instagramu objavama iz uvijek predivne Italije, s puno dobre hrane, prizora s morske obale i prekrasnih rimskih ulica

Nina Badrić uvijek rado odlazi u Italiju, gdje joj već godinama živi sestra Sunčica sa sinom Marcom. Često objavljuje zajedničke fotografije, a nedavno joj je putem Instagrama čestitala rođendan dirljivim riječima.

'Nikad ti nisam ni čveger opalila, a zaslužila si ga barem nekoliko puta. Slaba na tebe oduvijek i zauvijek. Ne zato što si moja, ali si najbolja najljepša sestra na svijetu i meni potrebna u svemu. Ja sam tvoj uragan ti si moja mirna luka. Dupe i gaće država u državi. Raširi ruke smij se iz sveg srca najbolje tek dolazi! Ponos moj i moja ljubav moja mačka nježnica i moj lav. Životovac moj sretan ti rođendan volim te najviše na Svijetu', poručila je krajme rujna Nina Badrić svojoj sestri s kojom sad uživa u Rimu.

Sa sestrom i nećakom posjetila je Lido di Ostia, omiljenu destinaciju za Rimljane željne mora i kupanja, a uz fotografiju na kojoj pozira uz obalu mora glazbenica je znakovito napisala: 'Sve što sam u životu pokvarila, pokvarila sam iz straha da ne pokvarim.'

U Rimu je pokazala i novu frizuru, ležerni bob koji joj sjajno pristaje, a da ovih dana uživa u druženju s najmilijima, finoj hrani i očaravajućoj atmosferi Vječnoga grada svjedoči svakom novom objavom na Instagramu.

Boravak u Rimu itekako joj godi jer Nina dugo nije izgledala ovako sretno i zadovoljno.

  • +6
Nina Badrić Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX