uzela je svu pozornost

Ležerna kombinacija Nine Badrić na vjenčanju prijateljice izazvala brojne reakcije

01.10.2022 u 17:50

Bionic
Reading

Pedesetogodišnja pjevačica vjenčanju je prisustvovala u trapericama, crnoj majici i crnoj jakni. Nosila je i elegantne cipele u zelenoj boji, kojima je razbila zagasite boje njezine odjevne kombinacije. Neki njezini obožavatelji pohvalili su ovu kombinaciju, no neki su imali i prigovore

Nina Badrić danas je na Instagramu objavila fotografije s vjenčanja jedne prijateljice.

'Kakav divan dan. Udali smo moju najdražu i najljepšu curicu. Sretno, Paula i Luka', napisala je Nina Badrić u opisu fotografije s mladenkom, ali svu pozornost uzela je njezina odjevna kombinacija.

Pedesetogodišnja pjevačica vjenčanju je prisustvovala u trapericama, crnoj majici i crnoj jakni. Nosila je i elegantne cipele u zelenoj boji, kojima je razbila zagasite boje njezine odjevne kombinacije.

Neki njezini obožavatelji pohvalili su ležernu kombinaciju za vjenčanje, no neki su joj i poručili kako je time izrazila nepoštivanje prema mladencima.

Bilo kako bilo, Nina je nakon vjenčanja odradila tulum za pamćenje na zagrebačkom imanju La Grma, a iz fotografija koje je također objavila na Instagramu vidi se da je navečer zablistala u elegantnom, bijelom odijelu.