PUN POGODAK

Nina Badrić u otkačenom odijelu zapalila beogradsku publiku

25.08.2019 u 17:04

Bionic
Reading

Publiku Music Week Festivala na beogradskom Ušću zagrebačka pjevačica Nina Badrić oduševila je u subotu svojim pjevačkim umijećem, ali i otkačenim odijelom kojega je obukla za tu prigodu

Nina je za nastup u Beogradu odabrala bijelo odijelo ukrašeno otkačenim umjetničkim printom upečatljivih boja.

'Bijelo jaz odijelo', napisala je Nina uz nekoliko fotografija objavljenih na Inastagramu.

Otkačeno odijelo odlično stoji našoj pjevačici, a čini se da je i sama Nina potpuno impresionirana njime pa niti jedna od tri objavljene fotografije uz koje se zahvaljuje publici na prekrasnoj noći nije koncertna, nego iz beogradske trgovine ženskom odjećom Art e Moda, u kojoj je kupljeno.

Trgovina koja se reklamira 'nesvakidašnjim uzorcima dizajnerskog printa' pohvalila se na svojim Facebook stranicama kako je 'divna Nina sinoć briljirala u njihovom odjelu, koje se nekako savršeno uklopio u njenu muziku'.

Prema podacima sa stranice, cijena mu je oko 620 kuna.

U haljini gotovo identičnog uzorka u travnju prošle godine zabljesnula je još jedna slavna brineta.

Mlađahna holivudska zvijezda Zendaya, koja svjetsku prepoznatljivost osim pjevanjem i glumom može zahvaliti i osebujnom stilu odijevanja na svečanim događanjima, obukla ju je na njujorškom festivalu Beautycon.

U svijetu slavnih lijepa Zendaya poznata je po odabiru kreacija relativno nepoznatih imena u modnoj industriji, a njezina jedinstvena haljina ipak nije kupljena u Beogradu, nego je djelo švicarske modne kuće Akris, specijalizirane za luksuzne odjevne komade i modne dodatke.