UVIJEK TRENDI

Nina Badrić pohvalila se chic stajlingom, od glave do pete odjevena u Zaru

04.10.2019 u 12:44

Bionic
Reading

Glazbenica Nina Badrić rado poseže za trendovskim i povoljnim komadima iz mnogima omiljene Zare, a ovoga puta pohvalila se chic haljinom s potpisom španjolskog modnog diva

Lijepa Zagrepčanka na Instagramu se pohvalila stajlingom za peticu u prekrasnoj haljini u raskošnim jesenskim tonovima boje burgundca s trendi puf rukavima kakvi su ove sezone veliki hit.

Popularna pjevačica rado nosi ženstvene haljine koje su baš kao stvorene za nju i laskaju joj figuri.

Na račun najnovijeg outfita koji je predstavila na Instagramu, zgodna brineta je zaradila samo pohvale.

'Total look Zara', napisala je Nina pored fotografije u ženstvenoj haljini i seksi sandalama - s potpisom Hrvaticama jednog od najomiljenijih brendova, španjolske Zare.

'Uvijek jako lijepa i zgodna', 'Predivna haljina, a tek Nina', 'Predivna haljina, predivna žena', redali su se komplimenti.

Ovaj upečatljivi stajling koji joj je stajao kao saliven dodatno je podignula trendi sandalama s remenčićem. Dramatično naglašene oči i nude ruž odlično su se uklopili u ovo besprijekorno modno izdanje omiljene glazbenice.

Inače, ovo nije prvi put da je Nina nosila stajling s potpisom popularnog španjolskog brenda jer je nedavno oduševila obožavatelje na koncertu u Beogradu u efektnom vatrenocrvenom šljokičastom odijelu.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic

Ovoga ljeta je na Hvaru nosila Zarinu haljinu, a u svojem ormaru čuva nekoliko odijela s potpisom istog high street brenda, uključujući crno-bijelo odijelo koje je također nosila u nekoliko navrata.

U ranijem intervjuu je otkrila kako se ne ustručava modne reciklaže.

'Vjerojatno ste već primijetili da nemam problem odjenuti nešto više puta ili kombinirati na drugi način. Neke od haljina koje nosim na nastupe su posuđene, dakle one se vraćaju dizajnerima, a ono što svakodnevno nosim - to nosim. Ali znam se malo i zamijeniti sa sestrom - lijepo je nekada, kao u srednjoj školi, zaviriti u tuđi ormar i posuditi nešto', rekla je tad Nina.