EMOTIVNA PJEVAČICA

Nina Badrić uputila dirljive riječi jednoj od najvažnijih osoba u svom životu: ‘Hvala Bogu što mi te darovao’

27.09.2019 u 09:42

Bionic
Reading

I ovoga je puta pjevačica Nina Badrić iskoristila svoj službeni profil na Instagram da sa svojim obožavateljima podijeli i neke privatne detalje. Uz pregršt zajedničkih fotografija, Nina je čestitala rođendan svojoj sestri Sunčici i raznježila sve

Da je sestrinska veza iznimna i neraskidiva još je jednom pokazala pjevačica Nina Badrić, koja je na svom Instagram profilu čestitala svojoj sestri Sunčici rođendan.

'Hvala Bogu što mi te darovao. Ti si najljepši dar koji sam dobila u životu. Oduvijek i zauvijek skupa. Ti si moj najbolji prijatelj. Ti me voliš bez razloga. Ja sam tvoja snaga. Ti si moja snaga. Utjeha. Radost. Život. Sreća. Ti si moje sve. Ti.Ja.Mi. Sretan ti rođendan ljubavi moja', napisala je ispod zajedničke fotografije na Instagramu.

Nina i Sunčica Badrić iznimno su povezane, iako žive kilometrima udaljene. Naime, Sunčica Badrić svoj je život nastavila u Italiji, točnije u Rimu, gdje je Nina često posvećuje, a dvije sestre zajedno su provele i većinu ljeta na Hvaru, gdje pjevačica ima kuću. Zajedno s njima bio je i sin Sunčice Badrić, Marc, kao i njihova majka Mila Badrić.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic

'Sestre su dar srcu. Prijatelj duše. Zlatne niti na smisao života. Voljena moja Sunčica... svaki dan je vrijedan kada smo mi u njemu. Zauvijek neotuđive jedna od druge. Dar od Boga samog.'