UVIJEK LIJEPA

Pohvale sa svih strana: Nina Badrić očarala svojom starom fotografijom

29.08.2019 u 22:04

Bionic
Reading

Pjevačica Nina Badrić vrlo je aktivna na društvenim mrežama gdje je ponovno izazvala pregršt pozitivnih komentara objavivši fotografiju koja je snimljena još 2005. godine

Lijepa glazbenica često objavljuje fotografije na društvenim mrežama, no ovoga je puta pronašla sliku snimljenu prije čak 14 godina.

Zgodna Zagrepčanka pokazala je obožavateljima kako je tad izgledala, a naravno, komplimenti su se samo redali jedan za drugim.

  • +21
Nina Badrić Izvor: Promo fotografije / Autor: HRT

Jedna od naših najpopularnijih glazbenica koja je ove godine proslavila 46. rođendan, nije se nimalo promijenila u tih 15 godina, zaključili su njezini obožavatelji.

'Oduvijek si bila savršena, u svakom smislu i po ljepoti i po dobroti', 'Mlada i lijepa uvijek', 'Podsjećaš na glumicu iz turskih serija', 'Dama bila i ostala', piše u komentarima.

Na toj fotografiji Nina pozira u seksi jednodijelnom kupaćem kostimu oko kojeg je svezala pareo, a na glavi nosi turban.

'Davno je to bilo. Jedan prekrasan dan s Dejanom Miličevićem i fotke koje završile na coveru albuma 'Ljubav za ljubav', napisala je Nina uz fotografiju.

Inače, u nedavnom je intervjuu za Avaz, Nina kazala kako voli glumiti u spotovima.

'Volim glumiti u svojim spotovima, a i inače sam ekspert za ljubavne filmove i romantične scene. Ali to je tako samo u spotovima, dok je situacija u mom privatnom životu malo drugačija. Lako mi je glumiti pored profesionalaca u spotovima, odlično se snalazim na setu, ali se u stvarnom životu u ljubavi nikako ne snalazim', izjavila je Nina Badrić za Avaz.