SAMO NEK' JE ŠLJOKICA

Nitko ne nosi odijela bolje od nje: Nina Badrić obara s nogu u kombinaciji s potpisom pristupačnog high street brenda

18.09.2019 u 10:05

Bionic
Reading

Nina Badrić nedavno je održala koncert pred beogradskom publikom, zablistavši na pozornici u spektakularnom šljokičastom odijelu koje je privlačilo poglede poput magneta. Efektno odijelo pjevačici toliko dobro stoji da nije ni čudo da je postalo jedno od omiljenih u njenom ormaru. Isti stajling Nina je nosila sinoć na proslavi 30. rođendana Croatia Airlinesa

Upečatljivo vatrenocrveno odijelo, koje se sastoji od sakoa i hlača ravnog kroja, Nina Badrić uskladila je s crvenim ružem, a stajling je zaokružila nude štiklama s jarko ružičastim špic vrhom, koje nose potpis modne kuće Givenchy.

Dok su šljokice odličan izbor za situacije kada se želi postići glamurozan look, dašak seksepila Nina je postigla tako što je ispod elegantnog sakoa nosila tek grudnjak, postignuvši time izgled dekoltea.

Ako ste mislili da odijelo nosi potpis nekog razvikanog dizajnerskog brenda te da si ga nikad nećete moći priuštiti, niste u pravu. Sako i hlače nose potpis popularnog high street brenda Zara, a njihova cijena zajedno iznosi 999,80 kuna.

Ovo nije prvi put da pjevačica nosi high street komade. Nedavno je tijekom odmora na Hvaru nosila Zarinu haljinu, a u svojem ormaru čuva nekoliko odijela s potpisom istog high street brenda, uključujući crno-bijelo odijelo koje je također nosila u nekoliko navrata.

Pjevačica je u velikom modnom intervjuu za tportal rekla kako obožava klasične komade poput dobrih cipela i odijela koje uvijek iznova može reciklirati na razne načine, priznajući da nije netko tko pati od toga da se svaki dan pojavi u novoj odjeći.

'Vjerojatno ste već primijetili da nemam problem odjenuti nešto više puta ili kombinirati na drugi način. Neke od haljina koje nosim na nastupe su posuđene, dakle one se vraćaju dizajnerima, a ono što svakodnevno nosim – to nosim. Ali znam se malo i zamijeniti sa sestrom – lijepo je nekada, kao u srednjoj školi, zaviriti u tuđi ormar i posuditi nešto', rekla je Nina Badrić.

  • +9
Nina Badrić - Novi singl 'Volim te, volim' Izvor: Promo fotografije / Autor: Jelena Balic