odličan stil

Nikome ova 'muška' kombinacija ne stoji tako dobro kao Zrinki Cvitešić

13.02.2024 u 19:10

Bionic
Reading

Naša glumica brojnim primjerima je pokazala koliko moćno može izgledati dobro žensko odijelo. I ovog puta se ukazala u jednom takvom ležernom, ali elegantnom izdanju

Ženska odijela moćan su outfit koji pokazuje puno stila i samopouzdanja, a u mjesecima niskih temperatura idealna je zamjena za atraktivne haljine. Zrinka Cvitešić ih nosi s puno stila, vidjeli smo je u raznim prigodama u stajlinzima top tipa.

Glumica je sudjelovala na konferenciji o važnosti digitalne transformacije za kazalište u HNK-u te je i ovog puta je privukla pažnju modnim odabirom. Bijela košulja kao vječiti klasik, crni sako s kožnim revezom u kombinacii s kožnim hlačama visokog struka bili su dobitna kombinacija. Outfit je 'podigla' šeširom koji je odavno postao njezin zaštitni znak, baš kao i neizostavni crveni ruž.

  • +3
Zrinka Cvitešić Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

Zrinka je ranije otkrila odakle se javila ljubav prema odijelima. Rekla je da je 'to više krenulo iz praktičnih razloga budući da dosta putuje, a stalno je pozvana na razna događanja. Našalila se i da je to 'možda njezina osobna promjena koje nije svjesna. Kako god bilo, odijela joj vrhunski pristaju i uvijek iznova pokazuje kako se i u ovakvoj 'muškoj' kombinaciji može izgledati itekako ženstveno.

Slavna lica na premijeri predstave

Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar plijenili pozornost u elegantnom izdanju

Pogledaj galeriju