ZNATIŽELJNI PROLAZNICI

Nikolina Pišek oguglala na muške poglede

Bionic
Reading

Lijepa Nikolina Pišek već je oguglala na muške poglede s kojima se svakodnevno susreće na ulici te misli da bi u suprotnom već bila na nekom psihološkom tretmanu

U razgovoru za Slobodnu Dalmaciju Nikolina Pišek otkrila je kako joj pogledi prolaznika na ulici nisu nikakva novost.

'Ne, to više ni ne primjećujem. Shvatim da se to događa kada me netko upozori na to. I to je dobro, jer da je suprotno, već bih vjerojatno bila kandidat za neki psihološki tretman. Živim svoj život, ne tiču me se životi drugih ljudi, poštujem tuđu intimu, a svoju živim za sebe'. kazala je. Iako i sama na ulici zamjećuje estetiku, nema se naviku okretati za drugim ljudima.

Na pitanje boji li se da bi, kao što je već jednom bio slučaj, na vidjelo mogao izaći neki njezin kompromitirajući uradak, kazala je da takvo što ne posjeduje.

Za temu o nedavnom prekidu s Kikijem Curavićem, smatra, više nema prostora.

Brojnim poslovnim angažmanima kojih joj u posljednje vrijeme ne nedostaje uskoro će dodati i glumu. Naime, zaigrati će u seriji 'Najbolje godine' i to alkoholičarku Luciju s kojom, kako kaže, nema nikakve sličnosti. 'Moj lik je žena srednjih godina, frustrirana lošim brakom i bezizlaznom situacijom u kojoj se nalazi, koja utjehu pronalazi u alkoholu, i koja se, među ostalim, i dobro zabavlja', najavila je Nikolina.