OD PONOĆI U HRVATSKOJ

Nikolina Pišek među prvima do iPhonea 4

24.09.2010 u 00:14

Bionic
Reading

Točno u ponoć u Hrvatskoj je započela prodaja iPhonea 4. Četvrtu generaciju najpoželjnijeg mobilnog uređaja svečano su dočekali uzvanici u zagrebačkom T-Centru, a predstavio ga je predsjednik Uprave T-Hrvatskog Telekoma, Ivica Mudrinić

'iPhone 4 predstavlja još jedno unapređenje u pokretnim komunikacijama, a osim boljeg ekrana i dvije kamere, ima mogućnost videokonferencije. HT je jedini operater u ovom području s iPhoneom u svojoj ponudi, a naša vrijedna ekipa potrudila se da ima hrvatski rječnik i tastaturu', kazao je Mudrinić, pozdravivši odaziv zainteresiranih za 'novu igračku'.

Dotle je na četiri prezentacijska punkta isto toliko poznatih lica govorilo o ulozi iPhonea u njihovim životima.

'On je dio moje svakodnevnice i prijatelji će me zašpotati zbog onoga što ću sad reći, ali još uvijek koristim minimum njegovih funkcija. Osim što stalno fotkam svog psa!', rekla je voditeljica Barbara Kolar.

Glumica Jelena Popović Volarić priznala je da se veseli što će među prvima upoznati iPhone četvrte generacije. 'Koristim ga, naravno, ali racionalno: na ljestvici ljubitelja mobitela sam u zlatnoj sredini. Nisam od onih koji nikamo ne idu bez njega, ali tu je za sve poslovne svrhe, osim za pisanje. Tome služi dobri stari komp i opcija save, bar dosad', ispričala je Jelena.

Njen kolega Rene Bitorajac ispričao je pak kako ga koriste dečki. 'Najnovijem iPhoneu neću moći pobjeći. Moj klinac još nema četiri godine, a već se zna javljati. Samo čekam da otkrije igrice!', raznježeno je govorio Rene.

A Nikolina Pišek, TV voditeljica, novopečena glumica i možebitna pjevačica, kazala je da ne bi mogla ni zamisliti svoj poslovni život bez famoznog mobilnog gadgeta.

'Koristim štošta, od najobičnijih poziva i SMS-ova, preko rokovnika, do fotkanja', redala je u dahu funkcije iPhonea. Osim o poslovnim planovima, po mnogima najseksepilnija Hrvatica pričala nam je o ljubavi, a što je konkretno kazala, pogledajte u videoprilogu tijekom današnjeg dana.