ŽANA JE NOVA GAZDARICA

Nikol priznala da je noću krala maslac i kruh

Nikol Bulat

Nikol Bulat

Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Žanu, svoju protivnicu u areni i prijateljicu, Nikol je proglasila novom gazdaricom farme, a svojim je kolegama u pismu otkrila da je po noći krala maslac i kruh

Drele je po dolasku na Farmu pročitao Nikolino pismo i tako otkrio koga je proglasila novim gazdom ili gazdaricom.

'Za novu gazdaricu sam postavila Žanu da joj se odužim za treću noć u kućici strave i užasa, i za sve moje imaginarno zaklane koke tijekom krvoločnog hodanja po imanju', napisala je Nikol u pismu u kojem je priznala da je po noći tamanila hranu i tako riješila još jednu misteriju s farme.

Napisala je da farmerima prepušta udio donedavno nestale hrane tijekom noći, potpisavši se s 'Vaša kradljivica kruha i maslaca, Niki’.

Kad je Žana proglašena novom gazdaricom farme, nitko nije bio iznenađen, osim možda Sabine i Jelene koje su i same mogle računati na tu prestižnu titulu. Žana je izjavila da vjeruje da će tijekom njezine vladavine stvari ostati po starom, da će svi biti vrijedni kao što su bili i dosad te da će odluke donositi zajednički.

Nakon što joj je čestitao, Drele je Žanu uputio da se preseli u gazdinsku kuću, te ju je podsjetio da će uskoro morati odabrati slugu i sluškinju. To joj ne bi trebao biti  problem, budući da je svojedobno s Nikol, Jelenom i Sabinom razradila čitavu strategiju čiji je cilj bilo izbacivanje Branke Mutti iz igre.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi