STYLING KOJI SE PAMTI

Nikada nije tako modno riskirala, ali isplatilo se

03.10.2016 u 15:20

Bionic
Reading

Jessica Alba poznata je kao jedna od najbolje odjevenih holivudskih glumica i obožava se igrati raznim modnim stilovima, a sada je to vrlo uspješno učinila za Valentinovu reviju tijekom pariškog Tjedna mode

Ljubiteljica krpica modne kuće Valentino ovaj je puta otišla u Pariz kako bi osobno podržala samostalnu kolekciju kreativnog direktora Pierpaola Picciolija na Tjednu mode i usput zasjala kao jedna od najbolje odjevenih ljepotica toga dana.

Savršen make-up s naglašenim usnama u zavodljivoj crvenoj nijansi za nju je osmislio poznati vizažist Daniel Martin, a lagane valove u kosi složila stilistica za kosu Jennifer Yepez


Prelijepa šminka i frizura dio su još boljeg outfita koji je slavna glumica nepogrešivo isfurala ispred mnogobrojnih modnih gurua i zaslužila same petice za stil. Naravno, suknja, košulja, cipele i torbica nose potpis kuće Valentino, a koliko god je svaki komad sam za sebe drugačiji i poseban, postoji nešto jako privlačno u toj kombinaciji.

Klasična dugačka košulja na pruge mnogima na prvi pogled nikako nije spojiva s romantičnom dugom suknjom od čipke. No čini se da je to jedna od najnovijih kombinacija koje izgledaju bolje nego što bismo zamislili. Crvena čipkasta suknja koju je Jessica stavila preko košulje romantično leprša oko nje, a košulja sakriva ono što ne želi pokazati.


Ovaj trend će sigurno zadobiti mnogobrojne poklonice i već je pomalo zaživio među slavnim damama budući da je sličan styling nedavno nosila i velika zaljubljenica u modu Diane Kruger.