ISPLATIVE KRPICE

Trendi i praktična pletiva za jesen sa stilom

03.10.2016 u 08:44

  • +25

Trendi pletiva za jesen

Izvor: Promo fotografije / Autor: Tportal.hr/Mihaela Maras

Bionic
Reading

U prijelaznom razdoblju, kad je slojevito odijevanje najbolje rješenje za hladna jutra i sunčane dane, pletiva od vune, pamuka ili kašmira koja nonšalantno možete prebaciti preko tanjih krpica, i ove sezone poželjan su odjevni komad

Glavna posebnost vesti od sitnijeg ili krupnog pletiva leži u njihovoj lakoći nošenja i prilagođavanju različitim kombinacijama i stilovima odijevanja.

Kardigani ili duge veste, nalik popularnim ogrtačima iz ljetne sezone, odlično će izgledati u poslovnim kombinacijama uz običnu bijelu košulju i suknju ili klasičan kroj traperica i majicu za dnevne stajlinge.


Kupnja kardigana ili sličnog pletiva smatra se najisplativijom modnom investicijom, a ulovljeni primjerak moći ćete nositi i u narednim jesenskim sezonama, jer ove praktične krpice jednostavno ne gube na popularnosti.

Kao i prošlih sezona, posebno su popularna pletiva u neutralnim nijansama poput bež, crne ili sive, a za modno hrabrije tu su zanimljiva pletiva upečatljivih jesenskih nijansi i printova.

Osim u dnevnim izdanjima, debela pletiva lijepo će izgledati i u večernjim kombinacijama, uz svilene ili trendi baršunaste kreacije i neizostavne visoke potpetice.