LINIJA ZA PET

Nikad vitkija Pippa Middleton plijenila poglede u haljini od 17 tisuća kuna

28.02.2019 u 11:17

Bionic
Reading

Uvijek skockanoj Pippi Middleton Matthews, mlađoj sestri Kate Midldleton, majčinstvo itekako lijepo pristaje

Zgodna brineta poznata je po svojoj željeznoj disciplini kad se radi o tjelovježbi i zdravoj prehrani te je nakon rođenja sinčića Arthura u listopadu u rekordnom roku vratila figuru.

Pippa se pojavila na svečanosti pod nazivom The Beating Hearts Ball u Londonu gdje je bila jedna od najzapaženijih uzvanica.

  • +11
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Za ovu prigodu graciozna supruga financijaša Jamesa Matthewsa odabrala je odvažnu kreaciju, haljinu Canopay, brenda Temperley London čija je cijena vrtoglavih 2000 funta (oko 17 tisuća kuna).

  • +11
Pippa Middleton u bikiniju Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Lepršava kreacija razigranog uzorka s posebnim detaljima poput mašne oko vrata i rukava u obliku valova, lijepoj je brineti stajala kao da je osmišljena samo za nju.

  • +9
Pippa Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tridesetpetogodišnja Britanka kojoj je društvo na ovom se događanju pravio suprug James (43), kosu je podignula u cool punđu ukrašenu s nekoliko sitnih pletenica, a stajling je upotpunila crvenim clutchem.

Pippa se ni u trudnoći nije opustila pa je s lakoćom vratila nekadašnju liniju.

Ova predana sportašica, budući da nije imala nikakvih problema u trudnoći, bila je aktivna cijelo vrijeme, a tjelovježbu je samo prilagodila.

'Imala sam bezbroj pitanja obzirom da mi je to bila prva trudnoća. Smijem li nastaviti s tenisom, jogom, plivanjem... Morala sam prilagoditi svoju tjednu rutinu vježbanja koja je uključila 4-5 dana bavljenja nekom aktivnošću. Zato sam se odlučila za plivanje koja se preporuča u trudnoći, naravno ako je sve u redu', otkrila je Pippa u svojoj kolumni za mjesečnik Waitrose Kitchen.