SEAN PENN OTKRIVA

'Nikad se nisam osjećao voljenim'

14.12.2012 u 17:06

Bionic
Reading

Slavni je glumac priznao kako se nikada nije osjećao voljenom osobom, te da tri godine od razvoda s Robrin Wright još uvijek liječi rane propalog braka

Prošlo je gotovo tri godine, ali Sean Penn se očito još uvijek oporavlja od razvoda sa bivšom suprugom Robin Wright.
Glumac (52), koji na naslovnici Esquire promovira novi film 'Gangster Squad', progovorio je o svojim bezuspješnim pokušajima da razumije koncept braka, pogotovo nakon što iza sebe ima dva žestoka raspada.

(Penn je u bio braku s Madonnom od 1985. do 1989.)

'Nije sramota tvrditi da svi želimo biti voljeni. Kao pogledam svoj život, ne sjećam se da sam ikada imao pravu ljubav' otkriva Pen.
Ja sam jedino bio svjestan prijevare u nekih od tih slučajeva.'
Penn je dalje objasnio da nije znao pravu istinu o svom odnosu s Robin Wrightom, dok brak nije pukao.

'Kada se razvedete, sve istine koje dolaze k vama i pitate se što ste, dođavola. tamo radili. Kako sam povjerovao da je to ta osoba u koju moram ulagati? To fantastično jako poniženje. Možete postati vrlo ogorčena i zatvorena osoba, no ja se nadam da to kod mene nije bio slučaj', kaže Penn.

Glumac, koji s Robin ima dvoje djece - kćer Dylan (21) i sina Hoppera (19) - također se bori s roditeljstvom priznajući da mu je s vremena na vrijeme teško biti otac dvoje odrasle djece. Hopper je bio podvrgnut hitnoj operaciji mozga nakon nesreće koju je doživio na skateboardu.

'Dok se oporavljao, bio je na morfiju, a ja sam stvorio neku vrstu ljubavne veze prema morfiju gledajući kako mom djetetu ublažava bol. Bio sam već osam mjeseci razveden i to je bio za mene težak period.'
Penn je objasnio kako se Hopper, koji je živio s njim nakon razvoda, preselio mami, zbog čega je postao usamljen i nesiguran prema svojoj budućnosti.

'Mislio sam kako sam sad slobodan i mogu izlaziti sa ženama. Onda sam izlazio i pio četiri noći za redom; pio bih u baru i dolazio kući pijan. A onda sam četvrtog dana rekao sebi: 'Mogu sjediti na krevetu i gledati TV u četiri poslijepodne, jer nemam nikoga. Moja kći se bavi svojim stvarima, a sin je sa svojom majkom. Upalio sam TV-u i bio je potres na Haitiju.'

To ga je potaknulo da osnuje humanitarnu organizaciju za pomoć stradalima od potresa.