ZVIJEZDA U MILANU

Glamurozno odijelo sjajno joj pristaje: Demi Moore ukrala poglede na modnoj reviji

25.09.2023 u 08:52

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: SGP / DDP USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Novu reviju modne kuće Versace u svjetlucavoj haljini zatvorila je legendarna Claudia Schiffer, a u kreaciji jednakog efekta pažnju iz prvih redova plijenila je 60- godišnja Demi Moore

Holivudska zvijezda rijetke je ostavila ravnodušnim pojavom u ponoćno plavom odijelu od sateninirane svile, ukrašene zlatnim vezom na rukavima i mnoštvom resica na hlačama, a prigodno ga potpisuje talijanska modna kuća Versace.

Zvijezdi filma 'G.I.Jane' društvo na reviji činio je Fendijev kreativni direktor, dizajner Kim Jones, ali i dlakavi ljubimac kojeg nije ispuštala iz ruke.

Mladolika glumica u Milanu boravi od početka novog izdanja Tjedna mode kojeg je otvorila revijom talijanskog Fendija, odjevena u pripijenu haljinu od pletiva i u društvu američkog supermodela Amber Vallette.

  • +2
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PIOVANOTTO MARCO/ABACA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA

Za poznati talijanski brend, o čijem se kreativnom razvoju prije smrti dug niz godina brinuo dizajner Karl Lagerfeld, Demi je imala priliku nastupiti u ulozi modela.

U jeku pandemije Demi je na Tjednu visoke mode u Parizu nosila virtualnu reviju Fendija, na kojoj je predstavljena kolekcija za proljeće/ljeto 2021. dizajnera Kima Jonesa, no njezino pojavljivanje na pisti neugodno je iznenadilo.