CATE I JULIETTE

Ove pedeset plus dame sve su zasjenile na reviji Giorgija Armanija

25.09.2023 u 14:11

Bionic
Reading

Nova revija talijanskog kralja elegancije ponovno je okupila brojne poznate dame, predvođene glumačkim divama Cate Blanchett i Juliette Binoche

Slavna oskarovka i neprikosnovena kraljica crvenog tepiha već dugi niz godina nastupa u ulozi zaštitnog lica Armanija, a predstavljanju njegove nove kolekcije nazočila je u chic crnom kombinezonu.

Sa dubokim V-izrezom dekoltea, efektnim detaljem patentnog zatvarača i podjednako upečataljivim dizajnom rukava, spomenuti kombinezon posebno je laskao figuri Blanchett, kojoj se u poziranju pred okupljenim fotoreporterima uoči revije pridružila francuska kolegica Juliette Binoche.

  • +14
Giorgio Armani revija Spring/Summer 2024 Izvor: EPA / Autor: Daniel Dal Zennaro

Poput Blanchett njeguje istančani ukus za modu, a stajlingom za praćenje Armanijevih noviteta otkrila je kako ni sama nije imuna na dominantnu estetiku 'tihog luksuza' na modnoj sceni.

Nju je postigla bezvremenskom kombinacijom bijelog T-shirta i elegantnih hlača crne boje, da bi cjelokupan stajling odvela na višu razinu sa kožnim kaputom statement izgleda, lakiranim cipelama četvrtastog potplata, ali i zelenom torbicom u znaku zmijskog uzorka.

Cate Blanchett i Juliette Binoche Izvor: Profimedia / Autor: ABACA / Abaca Press / Profimedia