NINA BADRIĆ:

Nije ugodno doći na plažu pa vidjeti da negdje 'kipi'

07.04.2013 u 13:23

Bionic
Reading

Pet mjeseci nakon razvoda od ugostitelja Bernarda Krasnića pjevačica Nina Badrić kaže da se osjeća odlično. Ljubav je i dalje pokreće, a za ljeto će se, kaže, pripremati u teretani i masažama

'Vrijeme zaista juri! Sretna sam što smo imali normalnu, civiliziranu rastavu', kaže Nina. S Bernardom je bila u vezi 11 godina, od čega šest u braku. Objavili su da se rastaju 2009. pa su se pomirili, ali ipak nije išlo. Nina Badrić ističe da zbog privatnog poraza nije izgubila vjeru u ljubav, piše 24sata

'Ljubav je osjećaj koji sve pokreće. Ne nužno ljubav prema muškarcu. Može biti prema pjesmi, prijatelju, bilo čemu. A ja u ljubav vjerujem', rekla je Nina.


'Kao i većina žena, pojačam ritam u teretani i idem na masaže prije ljeta. Nije ugodno doći na plažu, skinuti se u kupaći kostim i vidjeti da negdje 'kipi'', kaže pjevačica, dodajući da će njena ovogodišnja destinacija biti Sardinija ili Sicilija.

Prošla godina bila joj je, kaže, jedna od najdramatičnijih u životu, ne samo zbog privatnih previranja, već i zbog promocije albuma, mnogobrojnih koncerata te odlaska na Eurosong s pjesmom 'Nebo'.