Perika ili hrabri rez?

Nije pixie, a nije ni bob: Lady Gaga pokleknula pred najpoželjnijom frizurom sezone

20.11.2021 u 15:07

Bionic
Reading

Svojim modnim odabirima na crvenom tepihu i izvan njega, američka pop zvijezda Lady Gaga posljednjih tjedana neumorno puni medijske stupce, a sve zahvaljujući turneji na kojoj promovira novi film Ridleyja Scotta o modnoj dinastiji Gucci

Nakon europske turneje, ekipa filma 'House of Gucci' stigla je u Ameriku, a na njegovoj svečanoj premijeri u Los Angelesu najveću pozornost i ovoga puta osigurala je Lady Gaga.

Glumica i pjevačica na crvenom tepihu sada je osvanula s potpuno novim izgledom u znaku hit frizure bixie, a koja predstavlja stajliš križanca boba i kratke pixie frizure.

Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Amy Sussman / Getty images / Profimedia

Je li riječ o perici ili hrabrom rezu Lady Gage još uvijek je nepoznanica, no svoju značajno kraću frizuru odlučila je posebno istaknuti dramatičnim make-upom u paru s dijamantnim nakitom i blještavom haljinom.

Bez naramenica, haljina u kojoj se Gaga mogla ugledati na crvenom tepihu u Los Angelesu djelo je modne kuće Valentino.

Kao što priliči filmu o obitelji Gucci u kojem ima jednu od glavnih uloga, Lady Gaga tijekom promo turneje redovito se mogla ugledati u kreacijama s potpisom poznatih talijanskih brendova, a svojim stajlinzima još jednom je potvrdila naviku prilagođavanja modnih odabirima projektima na kojim trenutno radi.

OLIVIA PALERMO

Ikona stila u baršunu: Na premijeri filma 'House of Gucci' u New Yorku ona je ukrala svu pozornost senzacionalnim izdanjem

Pogledaj galeriju