ZVIJEZDA U NEW YORKU

U modnim igrama uspjela je pokazati previše: Lady Gaga zbog ove je haljine doživjela neugodnost

16.11.2021 u 16:51

Bionic
Reading

Američka pop zvijezda posljednjih dana marljivo promovira film o modnoj dinastiji Gucci u kojemu utjelovljuje lik Patrizie Reggiani, a prilikom gostovanja u talk showu Stephena Colberta dežurnim paparazzima priredila je pravo iznenađenje

Nije nikakva tajna da Lady Gaga svoje odabire pomno usklađuje s projektima na kojima radi. Proteklih dana javnosti je servirala nekoliko upečatljivih izdanja u sklopu promocije novoga filma Ridleyja Scotta, a koje većinski i sasvim prigodno potpisuje talijanski Gucci na čelu s dizajnerom Alessandrom Micheleom.

ZVIJEZDA U LONDONU

Lady Gaga niže upečatljive stajlinge, a cipelama s ovim detaljem nikako ne može odoljeti

Pogledaj galeriju

Nakon europske promocije filma 'House of Gucci', Lady Gaga nastavila ga je promovirati u Americi, točnije New Yorku na čijim je ulicama dala mnoštvo materijala dežurnim paparazzima.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prilikom dolaska u studio talk showa Stephena Colberta, 35- godišnja zvijezda zablistala je u crnoj haljini zavodljivih proreza iz nadolazeće kolekcije modne kuće Valentino.

Lepršavoga kroja, spomenuta haljina Gagu je potaknula na poziranje paparazzima poput supermodela, no nagli pokret ruke u kojoj je držala haljinu uspio je otkriti njezino donje rublje, no čini se kako pop zvijezdu navedeno nije previše zabrinulo.

Nakon gostovanja, zavodljivu haljinu brenda Valentino zamijenila je u prilog nošenju sjajnoga balonera sa efektom zmijske kože.