UŽIVA U MODI

Modni maraton o kojem se govori: Lady Gaga zbog novog filma ne prestaje nizati ludo dobre stajlinge

17.11.2021 u 15:35

Bionic
Reading

Modnu javnost američka pop zvijezda Lady Gaga ne prestaje oduševljavati svojim promišljenim izdanjima za hod crvenim tepihom ili gradskim ulicama, a poznato je da svoje modne odabire pomno usklađuje s projektima na kojim radi

Svojim izdanjima na promo turneji filma 'House of Gucci' Lady Gaga očekivano je izazvala veliku pozornost, a sasvim prigodno posljednjih dana redovuto se može ugledati u komadima s potpisom jednih od najpoznatijih talijanskih brendova na čelu s Guccijem.

Za njezina upečatljiva izdanja na promo turneji pobrinuli su se poznati stilisti Sandra Amador i Tom Eerebout, a ovako su njihove modne zamisli izgledale u praksi.

Promo turneja filma 'House of Gucci' započela je u Londonu,a tim povodom Gaga je na crvenom tepihu osvanula u efektnoj, ljubičastoj kreaciji modne kuće Gucci koja je netom prije predstavljena na holivudskoj reviji brenda.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za posebnu projekciju filma u Londonu Gaga je osvanula u kompletu stvorenom od ogrtača i haljine ukrašene Guccijevim logom, da bi spomenuto izdanje nešto kasnije zamijenila onim u smeđoj haljini zavodljivih proreza s potpisom brenda Et Ochs.

ZVIJEZDA U LONDONU

Lady Gaga niže upečatljive stajlinge, a cipelama s ovim detaljem nikako ne može odoljeti

Pogledaj galeriju

Idućega dana odlučila je zablistati u bijelom noseći kaput do koljena iz aktualne kolekcije modne kuće Celine, dok je u rukama nosila skupocjenu torbicu Birkin brenda Hermes.

Za svoje posljednje izdanje u britanskoj prijestolnici Gaga je od glave do pete nosila komade s potpisom Alexandera McQueena iz nadolazeće kolekcije, a riječ je o blejzeru i čarapama ukrašenim blještavim aplikacijama.

Nakon Londona, Gaga je stigla u talijansku prijestolnicu mode i za tu priliku odjenula je haljinu leopard uzorka s potpisom modne kuće Valentino. Nju je nedugo zatim zamijenila bež kaput-haljinom koju, poput leopard modela, također potpisuje ovaj poznati talijanski brend.

U večernjim satima i za hod crvenim tepihom u Milanu odabrala je crvenu haljinu po mjeri s potpisom modne kuće Versace a koja se isticala korzetnim topom i detaljem vezic. Uz nju nosila je zlatni nakit brenda Tiffany & Co. i sjajne crvene cipele s detaljem platforma pete.

PREMIJERA 'HOUSE OF GUCCI'

Poput prave filmske dive: Lady Gaga u pripijenoj crvenoj haljini ukrala pozornost u Milanu

Pogledaj galeriju

Početkom tjedna promocija filma 'House of Gucci' nastavila se u Americi, točnije New Yorku, a Gaga je i ovoga puta priredila nekoliko modnih iznenađenja.

Na ulicama New Yorka prvo je zapažena u sjajnom baloneru brenda Lanvin, a prilikom gostovanja u talk showu Stephena Colberta odjenula je crnu haljinu brenda Valentino zbog koje je uspjela pokazati previše.

  • +5
Lady Gaga Izvor: Profimedia / Autor: @TheHapaBlonde / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

OLIVIA PALERMO

Ikona stila u baršunu: Na premijeri filma 'House of Gucci' u New Yorku ona je ukrala svu pozornost senzacionalnim izdanjem

Pogledaj galeriju