SAVRŠENO ZA LJETO

Nijansa koja podiže raspoloženje: Haljina Nine Badrić u boji sunca s hit detaljem pun je pogodak

29.06.2022 u 13:04

Bionic
Reading

Glazbenica Nina Badrić poput mnogih zaljubljenica u modu tijekom ljetnih mjeseci najradije nosi haljine koje su idealan odjevni komad za nesnosne vrućine, a u jednom nas potezu rješavaju muka oko osmišljavanja modnih kombinacija

Bez obzira ne trendove iz sezone u sezonu, haljine ne silaze s trona popularnosti što nimalo ne čudi jer sjajno izgledaju bez obzira nosite li ih s tenisicama, natikačama, trendi sandalama na petu, espadrilama...

Haljine s tzv. puf rukavima, efektnim detaljem, uvijek su sjajna ideja i za večernje prigode, a za takav se model odlučila i omiljena glazbenica Nina Badrić.

  • +25
Druženje u Brelima Izvor: Promo fotografije / Autor: John Pavlish

Ženstvena maksi haljina u upečatljivoj žutoj nijansi pokazala se fantastičnim izborom za koncert koji je lijepa Zagrepčanka održala u Brelima.

  • +6
Nina Badrić predstavila novi live album 'Peristil Sentimenti' Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL

Trendi nijansa koja podiže raspoloženje u trenu jedna je od najpopularnijih ljetnih nijansi, a podjednako dobro pristaje i brinetama i plavušama.

Odličan make up i ležerni uvojci bili su dovoljni da Nina zablista na pozornici preuređenog Bluesun hotela Maestral Brela.

Tamo je u čarobnoj atmosferi proslavljen početak ljetne sezone. Tradicija, dulja od pola stoljeća i Mediteran, kao inspiracija i način života, zasjali su u punom sjaju.

Uzvanici, među kojima i Jelena Veljača, Arija Rizvić i Marko Vargek, Žanamari Lalić, Ida Prester, Joško Čagalj, Iris Cekuš, Pedro Soltz i brojni drugi uživali su u blagom povjetarcu tople ljetne večeri, uz probrane gastro delicije i nastup istinske dive hrvatske glazbene scene Nine Badrić, čiji glas nikoga nije ostavio ravnodušnim.