OZBILJAN DEČKO

Nick Jonas mašta o vjenčanju

06.01.2009 u 08:40

Bionic
Reading

Iako mu je tek 16 godina, Nick Jonas iz Jonas Brothersa, trenutno najveće teen pop rock atrakcije, kaže da često razmišlja o vjenčanju s djevojkom iz svojih snova

Jonas Brothers proslavili su se albumom 'Little Bit Longer', a Joe (19), Nick (16) i Kevin (21) našli su se u središtu zanimanja medija zbog uzdržavanja od seksualnih odnosa prije braka. Braća Jonas čak nose i tzv. prsten čednosti (purity ring) koji simbolizira njihovu odlučnost u tome da čekaju onu pravu.

Najmlađi brat, kovrčavi Nick, inače bivši dečko najpoznatije teen zvijezde Miley Cyrus, a trenutno navodno u vezi sa Selenom Gomez, ispričao je da često sa svojom braćom razgovara o braku i vjenčanju.

'Brak je za mene nešto posebno. Glazba mi je jako važna, no obitelj mi je na prvom mjestu. Želio bih se skrasiti jednog dana s curom koja je moja srodna duša. Često kad ne mogu zaspati, s Joeom i Kevinom pričam o vjenčanju i braku', rekao je Nick koji je poput svoje braće spreman čekati koliko treba.

Najstariji brat Kevin je otkrio i koje bi osobine trebala imati njegova djevojka iz snova.

'Netko tko nosi lijepu odjeću i može izaći na kraj s mojom hiperaktivnom braćom. Moja idealna cura mora imati ono nešto, npr. kad ide na plažu, da stavi cvijet u kosu, da se izdvaja stilom i posebnošću. Iznad svega cijenim vjernost i odanost. Nikad ne bih mogao prevariti curu, a ne bih ni njoj mogao oprostiti kad bi me prevarila', smatra Kevin.