EMILY RATAJKOWSKI

Ni zanosna brineta nije odoljela šarmu ovih tenisica oko kojih vlada veliki hype

15.09.2023 u 13:33

  • +3

Emily Ratajkowski

Izvor: Profimedia / Autor: JOSIAHW / BACKGRID / BACKGRID USA / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Zgodna manekenka, influencerica, spisateljica, glumica i poduzetnica podjednako briljira na crvenom tepihu, ali i kad se radi o dnevnim izdanjima

Emily Ratajkowski (32) omiljena je meta njujorških fotografa te je prate u stopu. Nikakvo čudo jer zgodna Amerikanka uvijek plijeni pozornost bez obzira je li u nekoj izazovnoj večernjoj kreaciji ili u ležernom izdanju.

Jedna od najpopularnijih it djevojaka današnjice ponovno je osmislila odličan look za koji je dobila samo komplimente, a koji itekako laska njezinoj vitkoj figuri.

Kratki crni top spojila je s trendi cargo modelom hlača u maslinastozelenoj boji, uvijek poželjnoj alternativi trapericama.

Ovu trendi modnu kombinaciju zgodna Emily podignula je još jednim moćnim komadom kojem u posljednje vrijeme vrtoglavo raste popularnost.

Radi se o kultnom slip-on modelu tenisica s potpisom legendarnog Vansa, a ove udobne i lijepe tenisice s mladenačkom vibrom nedavno je nosila i Sofia Richie Grainge, nova modna ikona koja je zahvaljujući svojim stajlinzima nadahnutima luksuznom estetikom velika inspiracija za zaljubljenice u modu diljem svijeta.

Nekad omiljena obuća skejtera ponovno je in i niti ne sumnjamo da ćemo ove cool tenisice viđati posvuda u mjesecima pred nama.

Stajling za koji je zaslužila najbolje ocjene Emily je zaokružila moćnom kožnom torbom s potpisom Prade i šiltericom svog brenda Inamorata.

  • +5
Emily Ratajkowski Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia