SOFIA RICHIE GRAINGE

Trendseterica čije stajlinge svi žele, otkrila je u čemu je tajna dobrog stila

08.09.2023 u 22:33

Bionic
Reading

Sofia Richie Grainge, 25-godišnja manekenka i influencerica, među najpopularnijim je fashionisticama današnjice čije se modne kombinacije pomno prate i naravno kopiraju

Sofia Richie Grainge, baš poput Hailey Bieber, sestara Hadid ili Kendall Jenner, vladarica je modne scene i omiljena it djevojka čije cool kombinacije svi žele oponašati.

Sofia koja je uspješno započela novu suradnju na kolekciji nakita s brendom David Yurman iz New Yorka, upozorava kako slijepo praćenje trendova nikako nije dobra ideja.

'Ne vjerujem u praćenje trendova', kaže ona dodajući da jako cijeni individualnost.

'Naravno, naši se ukusi mijenjaju, ali ne vjerujem u praćenje trendova i nošenje određenih kombinacija samo zato što to svi drugi nose. Mislim da je važno biti svoj i prepoznati kada vam se nešto čini dobrim za vas ili ne', rekla je.

  • +4
Sofia Richie Izvor: Profimedia / Autor: GAMR/Thehollywoodcurtain / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Manekenka i omiljena influencerica koja je zahvaljujući svojem stilu stekla brojne obožavatelje, kaže da nastoji ne kopirati druge kada je u pitanju odijevanje, a tijekom dvije godine modno je evoluirala što se savršeno poklopilo sa sve popularnijim trendom 'tihog luksuza'.

'Razmišljala sam o tome što me čini najsigurnijom u sebe kao ženu. A kad sam se odjenula malo sofisticiranije, osjećala sam se najsnažnije. Pa sam to prihvatila. Osim toga, stvarno uživam u stilu 70-ih i 80-ih - način na koji su se izražavali i zabavljali s modom bio mi je veliki izvor inspiracije', rekla je najmlađa kći glazbene legende Lionela Richieja za Harper's Bazaar.

Sofia je oduvijek bila zaljubljena u modu, a svojim se neobičnim stilom izdvajala još dok je bila u srednjoj školi. Njezina starija sestra Nicole Richie lansirala je svoj modni brend House of Harlow 1960., a dizajnerica je i njezina majka Diane.