ODVAŽILA SE

Ni ona nije odoljela najpoželjnijoj frizuri: Ivanka Trump iznenadila promjenom

04.09.2019 u 10:13

Bionic
Reading

Ivanka Trump, kći predsjednika Donalda Trumpa i njegova savjetnica, godinama je vjerna dugoj plavoj kosi koja je postala njezin zaštitni znak

'Prva kći', kako je često mediji nazivaju, stoga je iznenadila mnoge pojavivši se na forumu pod nazivom 'Financijska inkluzija i pristup kreditima za žene' u Bogoti s novim lookom koji je pravo osvježenje.

  • +12
Ivanka Trump Izvor: EPA / Autor: MAURICIO DUENAS CASTANEDA

Savjetnica američkog predsjednika sudjeluje na forumu u društvu zamjenika američkog državnog tajnika Johna J. Sullivana u sklopu posjeta Kolumbiji, a njezina moderna bob frizura bila je itekako primijećena.

Uvijek besprijekorno dotjerana zgodna predsjednikova kći ponovno je zadivila u elegantnoj haljini smaragdnozelene boje s naglašenim rukavima i ukrasnim peplumom, a koju je uparila s trendi torbicom od slame.

Riječ je o upečatljivoj kreaciji koju potpisuje kolumbijska dizajnerica Johanna Ortiz, čija je cijena 1650 dolara, oko 11 tisuća kuna.

Ovaj stajling, za koji je dobila bezbroj komplimenata, zaokružila je decentnim make upom i novom trendi frizurom koja je naglasila njezine savršene crte lica.

Najstarija kći Donalda Trumpa odlučila se za klasičnu varijantu, ravno ošišani bob s duljim krajevima oko lica koji je podijelila po sredini i besprijekorno isfenirala.

Ivanka se tako pridružila vojsci slavnih ljepotica koje vole bob frizure, poput Emme Stone, Jenne Dewan, Charlize Theron, Lucy Hale, Alexe Chung, Julianne Hough...

Vječita bob frizura i njezina nekoliko centimetara duža 'lob' verzija ne prestaju oduševljavati slavne zaljubljenice u modu već nekoliko sezona, što nimalo ne čudi jer ova frizura nije teška za održavanje, pristaje svakom obliku lica i može se stilizirati na nekoliko načina.

Lijepa 37-godišnjakinja zadnji je put imala ovako kratku kosu još davne 2005., no svi se slažu kako je nova frizura pun pogodak.

Inače, Ivanka će osim Kolumbije posjetiti Argentinu i Paragvaj kako bi promovirala Inicijativu za globalni razvoj i prosperitet žena (W-GDP).