hit modni dodatak

Ni ona joj nije odoljela: Victoria Beckham ima još jedan sjajan stajling, a model ove torbice žele baš svi

21.10.2021 u 15:02

Bionic
Reading

Poznata dizajnerica Victoria Beckham u Los Angelesu je uživala u obiteljskoj večeri sa suprugom Davidom Beckhamom i kćerkicom Harper, a tom prilikom pokazala je još jednu odličnu kombinaciju, ali i modni dodatak koji je među poznatima i slavnima pravi hit ove jeseni

Victoria je izgledala doista sjajno u vrlo profinjenom svilenom tipu tankih naramenica te odgovarajućom slip suknji. Modnu kombinaciju u svijetlim tonovima začinila je upečatljivim modnim dodacima u zelenoj boji – klasičnim salonkama od brušene kože te torbicom koja nije mogla proći nezapaženo.

Društvo su joj pravili suprug David Beckham te kćer Harper, njihovo najmlađe dijete. Obitelj je večer provela na večeri te su snimljeni prilikom napuštanja Giorgio Baldi restorana, vrlo popularnog mjesta u krugovima bogatih i slavnih.

Tijekom večere Victoria je na svom Instagram profilu objavila fotografiju Harper i Davida te u opisu napisala: 'Večernji izlazak s mamom i tatom. Volimo te Harper Seven' te tako dirljiv obiteljski trenutak podijelila sa svojih više od 29 milijuna pratitelja.

Za obiteljski izlazak Victoria je pokazala još jedan upečatljiv i vrlo elegantan stajling koji kombinira neke od najvećih trendova sezone. Ženstvena, svilena kombinacijom potvrdila je modni povratak slip haljina i suknji te senzualnih komada poput svilenih topića koji ne trpe donje rublje. Međutim, ovoga puta najviše pažnje bilo je usmjereno na modne dodatke koje je krasila nijansa vibrantne zelene, hit boje ove sezone. Posebno se isticala zelena Bottega Veneta torbica koja je vrući hit ove sezone, a ovaj model pronašao je mjesto u ormaru brojnih zaljubljenica u modu.

  • +4
Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prepoznatljiva prošivena torbica poznate talijanske modne kuće Bottega Veneta proživljava svoje zlatne dane slave na čelu s kreativnim genijalcem Danielom Leejem, a slavne dame, 'it' djevojke i modne influencerice biraju modele sa ili bez zlatnog lanca, a posebno su popularni modelu u zelenoj nijansi.

Sličan statement model nosile su nedavno Hailey Bieber i Sofia Vergara, a ovoj torbici nije odoljela ni Ella Dvornik koja se na Instagramu nedavno pohvalila modelom Chain Casette, čija je cijena 'skromnih' 3.200 eura, ili nešto više od 24 tisuće kuna.

Zahvaljujući jednostavnom obliku i suptilnim bojama, torba je minimalistička, ali i posebna zahvaljujući prošivenom dizajnu, a sama Victoria uz zeleni model nedavno je furala vrlo sličan u crnoj boji. Međutim, prema svemu sudeći zelena joj je trenutno pravi hit te je vrlo lako kombinira s različitim stajlinzima.