safari stil

Ni Melania Trump ne može odoljeti ovom velikom sezonskom trendu

05.08.2019 u 16:52

Bionic
Reading

Nakon vikenda provedenog u golf klubu u New Yerseyju, američki predsjednički par Trump nakon slijetanja u Wasington prošetao se južnim travnjakom Bijele kuće i pritom susreo s medijskim predstavnicima

U pratnji supruga, koji se nakon izlaska iz aviona Air Force One odlučio obratiti medijskim predstavnicima, prva dama Amerike Melania Trump osvanula je u klasičnoj odjevnoj kombinaciji

Iako većina slavnih dama za putovanje odabire udobnu odjeću i obuću,Melania Trump nije jedna od njih. Prva dama Amerike najradije putuje u vrtoglavim štiklama za koje se i ovoga puta odlučila.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uz klasičnu plavu košulju, koju je nosila utaknutu u model uskih hlača kaki boje, Melania je svoje putno izdanje naglasila maslinasto zelenom verzijom omiljenih salonki s dodatkom stiletto potpetice.

Takozvani safari stil odijevanja smatra se jednim od glavnih sezonskih trendova, a uz klasične modele maslinasto zelenih jakni, koje najbolje opisuju navedenu estetiku, ove sezone posebno se ističu modeli cargo hlača koji su veliku popularnost posljednji put doživjeli 90-ih godina, a ne može im odoljeti ni prva dama Amerike.

  • +38
Cargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Svoje omiljene sunčane naočale s potpisom brenda Saint Laurent, Melania Trump ovoga je puta odlučila zanemariti u prilog nošenju klasičnog modela avijatorica sa zlatnim okvirom kojim je dodatno uspjela naglasiti safari estetiku kreiranog izdanja.

Dolazak američkog predsjedničkog para Trump u Washington nakon vikenda provedenog u gradu Bedminster u saveznoj državi New Yersey uslijedio je nakon što su se u Teksasu i Ohiju ovaj vikend dogodila dva masovna ubojstva u kojima je ubijeno 29 ljudi.

SVI NJEZINI STAJLINZI

Ovo je dokaz da se Melaniji Trump ne može naći zamjerka kad je odjeća u pitanju

Pogledaj galeriju