PONUDA IZ TRGOVINA

Hlače koje smo obožavali nositi 90-ih godina pravi su hit: Ovo su najljepši modeli za svačiji ukus i džep

18.05.2019 u 17:47

Bionic
Reading

Takozvani safari stil odijevanja smatra se jednim od glavnih proljetnih trendova, a uz klasične modele maslinastozelenih jakni, koje najbolje opisuju tu estetiku, ove sezone ističu se modeli cargo hlača koji su veliku popularnost posljednji put doživjeli 90-ih godina

Nekoć sastavni dio radne ili vojničke odore, cargo hlače prevalile su velik put postavši punopravne članice modne scene, a upravo ove sezone predstavljaju apsolutni hit i idealnu alternativu trapericama.

Kao glavnu osobinu cargo hlača mnogi izdvajaju džepove smještene na bočnim stranama nogavica, dovoljno velike da u njih pospremite pametni telefon. U odnosu na vrećaste modele iz 90-ih, ovogodišnje inačice bolje se prilagođavaju liniji tijela, istovremeno predstavljajući elegantan sezonski odabir.

Da je uistinu riječ o velikom proljetnom trendu, dovoljno govore aktualne kolekcije popularnih dizajnerskih brendova, a njihov primjer i ovaj put očekivano slijede brojni lanci trgovina uličnom modom.

Ključ uspješnog nošenja cargo hlača u proljetnim mjesecima leži u doziranju utilitarnog prizvuka. U dnevnim varijantama idealno će izgledati u kombinaciji s košuljom od čvrstog pamuka i ravnom obućom dok će u večernjim prilikama zablistati uz blejzer, majice opuštenijeg kroja i obuću s visokom potpeticom.

Zahvaljujući velikim džepovima, koji su, osim zemljanih tonova, osnovna karakteristika cargo hlača, sve nužno možete spremiti u njih i začiniti cjelokupan stajling podjednako popularnim modelima minijaturnih torbi.

  • +38
Cargo hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: promo