CRNA ELEGANCIJA

Ni Melania Trump ne može odoljeti cipelama s ovim hit detaljem

24.09.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Nakon što je prije nekoliko dana sudjelovala na ceremoniji otvaranja Washington Monumenta, prva dama Amerike Melania Trump zaputila se u New York gdje je zvonjavom označila početak rada njujorške burze

U pratnji prve ženske predsjednike burze, Stacey Cunningham, američka prva dama Melania Trump ušetala je na njujoršku burzu, a prilikom službene posjete imala se priliku družiti i s djecom, polaznicima škole United Nations Internationals u svrhu promocije svoje 'Be Best' kampanje.

  • +4
Melania Trump Izvor: EPA / Autor: Michael Nagle

Iako za formalna pojavljivanja redovito odabire omiljene salonke s potpisom proslavljenih dizajnera obuće, Christiana Louboutina i Manola Blahnika, atraktivna Slovenka ovoga se puta odlučila za salonke s potpisom francuskoga dizajnera Rogera Viviera.

Riječ o modelu imena Belle Vivier Trompette koji se, osim interesantnim dizajnom pete, ističe detaljem zlatne kopče i popularnim četvrtastim potplatom, a posljednji ih je put nosila tijekom službenog posjeta Francuskoj.

Spomenutim salonkama lakirana sjaja, koje se u prodaji nalaze po cijeni nešto manjoj od pet tisuća kuna, Melania je ovoga puta pridružila elegantan model bezvremenskog klasika – malu crnu haljinu s potpisom talijanske modne kuće Prada.

U gotovo identičnoj, bijeloj verziji haljine s potpisom Prada prva dama Amerike nedavno se pojavila u Washingtonu, a novi, crni model haljine isticao se detaljem remena oko struka i džepova smještenih na bokovima.