SIENNA MILLER

Ni lijepa glumica nije odoljela najpopularnijoj torbi sezone

04.06.2018 u 13:44

Bionic
Reading

Glumica Sienna Miller osvanula je s torbicom koju obožavaju i posjeduju sve istinske trendseterice. Riječ je o 'bucket' torbi od ratana, odnosno košarici nalik onima kakve su nekad plele naše bake. Torbe od slame, ratana i drva veliki su hit već nekoliko sezona, pogotovo ove nalik košarama, a izgleda kako im nije mogla odoljeti ni lijepa glumica

I glumica Sienna Miller pala je na najpopularniju torbu sezone koju su u svoju kolekciju uvrstile utjecajne modne blogerice i ljubiteljice mode. Na godišnjici proslave šampanjca Veuve Clicquot zvijezda 'Snajperista', 'Paklene kuhinje' i 'Izgubljenog grada Z' zablistala je u ljetnom stajlingu idealnom za zabavu u Liberty State Parku, a svoj je ljetni stajling začinila neodoljivom chic torbom koja je postala najtraženiji komad sezone.

  • +22
Sienna Miller Izvor: Profimedia / Autor: Sonia Moskowitz

Bijelu rupičastu haljinu na kratke rukave s volanima i potpisom modne kuće Valentino lijepa glumica je kombinirala s nježnoružičastim sandalama s block petom, dvobojnim mačkastim sunčanim naočalama s potpisom brenda Tura i šarmantnom pletenom torbom od rafije s potpisom brenda Aranaz.

Pletena košara s unutrašnjom postavom od tkanine nosi naziv Marais i prodaje se po cijeni od 1350 kuna, a brend je dostupan u trgovinama Selfridges, Le Bon Marche i Moda Operandi. Iza ovog filipinskog brenda luksuznih pletenih torbica stoje majka i dvije kćeri - Becky, Amina i Rosanna Aranaz - a brend postoji od 1999. godine.

Slični modeli torbi

  • +12
Pletene torbe Izvor: Promo fotografije / Autor: Zara, Net-a-Porter