morski look

Najljepše torbe za plažu kojima nećete moći odoljeti

21.07.2017 u 07:34

Bionic
Reading

Tražite torbu za plažu koja je praktična, trendi i lijepa za oko? Pogledajte kakve smo ljepotice pronašli za svačiji ukus i džep

Temperature su se nemilosrdno podigle, a većina jedva čeka bućnuti se u more, no za odlazak na plažu, osim trendi kupaćeg kostima, potrebna vam je odgovarajuća velika torba za plažu u koju možete strpati sve potrepštine poput ručnika, rezervnog bikinija, kreme za sunčanje, časopisa, sunčanih naočala... Uglavnom, shvatili ste, lista je poduža.

Iako mnogi muškarci misle da ženu nije briga kakvu torbu će nositi na plažu, jer – 'tko će te tamo vidjeti?', grdno se varaju. Sve mi želimo imati kvalitetnu, upečatljivu i trendi torbu koja je istovremeno praktična i lijepa za oko.

Posljednje dvije sezone svjedoci smo opće pomame za slamnatim torbama iliti cekerima, koji su osvojili trendseterice na prvu. Veliki cekeri za plažu postali su toliki hit da je ove sezone uslijedio i nastavak – manji modeli slamnatih torbi za elegantniju varijantu ili šetnju gradom.

Ako ste i vi ljubiteljica velikih slamnatih torbi, onda svakako vrijedi nabaviti ručno izrađen ceker, ukrašen vunenim pomponima, čipkom ili pak oslikan šarenim motivima i raznoraznim natpisima, kao što to rade domaći brendovi kao što su Hvar Republic, Piccola Borsa ili Ceker.

  • +36
Torbe za plažu kojima nećete moći odoljeti Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

Ukoliko ste jedna od onih dama koja se nije zaljubila u cekere, ništa zato. Popularni high street brendovi poput Asosa i Stradivariusa nude efektne platnene torbe koje su nepogrešiv izbor. Zavirili smo u online trgovine i pronašli najljepše torbe za plažu za svačiji budžet kojima nećete moći odoljeti.