PRIGRLILA TREND

Ni Katie Holmes nije odoljela omraženim cipelama koje su neočekivano postale ljetni hit

19.08.2019 u 11:26

Bionic
Reading

Objašnjenje kako je izlazak Jamieja Foxxa iz noćnog kluba u 2 sata ujutro s mladom pjevačicom Selom Vave zapravo rad na njezinoj karijeri, njegova dugogodišnja partnerica Katie Holmes je, kako se čini, dočekala s olakšanjem. U nedjelju je dotjerana šetala New Yorkom ne skidajući osmijeh s lica

Puna samopouzdanja, 40-godišnja ljepotica je ulicama New Yorka šetala u pripijenoj haljini do koljena, stavljajući naglasak na svoje mišićave noge.

Trendi crno-bijeli prugasti uzorak haljine Katie je sparila s predimenzioniranom jaknom od trapera i crvenom Chanelovom torbicom.

Na omražene sandale koje su ovoga ljeta isfurale brojne trendseterice nije ostala imuna ni Katie, pa je New Yorkom šetala u japankama na petu u boji kože.

U neobičnim kožnim japankama s petom još početkom lipnja viđena je Kendall Jenner, jedna od najbolje plaćenih manekenki današnjice koja uvijek među prvima isprobava aktualne trendove.

Za njom se brzo povela i njezina starija sestra Kim Kardashian koja se odlučila za japanke s petom izrađene od PVC-a, modnog brenda u vlasništvu njezinog supruga Kanyeja Westa, a ubrzo su se našle i na stopalima Emily Ratajkowski.

Japanke s petom možda su i najjači modni adut slavne glumice, koja se niti s frizurom nije pretjerano trudila, pa je svoju kosu lijepa brineta ostavila raspuštenom.

Umjesto teške šminke kojom bi upotpunila svoj jednostavan i efektan stajling, glumica je lice ukrasila s osmijehom kojega nije skidala, a upravo je tom kombinacijom jednostavnosti i vedrine ostavila snažan dojam samopouzdanja.

  • +4
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia