UDOBNOST PRIJE SVEGA

Ni Charlize Theron ne može odoljeti najomraženijim čizmama

07.12.2019 u 13:05

Bionic
Reading

Dežurni paparazzo fotografi slavnu južnoafričku glumicu uočili su na ulicama Los Angelesa bez trunke šminke i casual izdanju u znaku čizmi o kojima brojni ne djele dobro mišljenje

Poput brojnih žena toplim i neuglednim, australskim čizmama od ovčje dlake ne može odoljeti ni slavna oskarovka Charlize Theron.

Modnu relevantnost omražene uggsice zadržale su ponajprije zbog udobnosti i topline koju u hladnim mjesecima pružaju vlasnicama, a svakom novom sezonom modna kompanija Ugg Australia trudi se ponuditi svježe i moderne verzije ove neugledne obuće.

Odabir Charlize Theron pao je na sivi model, čiju je boju naglasila dodatkom vunene kape i veste, u kombinaciji s crnim kaputom predimenzioniranog kroja i donjim dijelom trenirke.

  • +3
Charlize Theron Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Slavna 44- godišnja glumica trenutno marljivo promovira svoj novi film 'Bombshell' koji se u svjetskim kinima očekuje 13. prosinca. Snimljen prema istinitom događaju, film prati pad Rogera Aliesa, osnivača i direktora američke medijske kuće Fox News koji je optužen za seksualno zlostavljanje i maltretiranje zaposlenica.

Uz Charlize Theron u ulozi voditeljice Megyn Kelly, u filmu glavne uloge imaju Nicole Kidman (Gretchen Carlsos) i australska glumica Margot Robbie čiji je lik fiktivan.

Bombshell Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube