MODNI PORIV

Ni Ana Gruica nije mogla odoljeti originalnim štiklama koje obožavaju Severina i Adriana Đurđević

06.07.2019 u 14:24

Bionic
Reading

Glumica, manekenka i nekadašnja prva pratilja Miss Hrvatske, Ana Gruica, pohvalila se novim štiklama koje obožavaju i pjevačica Severina Kojić i djevojka nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriana Đurđević

Glazbenoj legendi Mati Miši Kovaču grad pod Marjanom jučer je ukazao veliku čast, posvetivši mu drugu večer 59. Splitskog festivala. Publika je velikim ovacijama dočekala Mišu koji je sjeo među njih pratiti i uživati u slušanju njegovih najvećih hitova koje su splitski glazbenici i gosti pjevali, odajući mu tako priznanje. Festival je otvorio Petar Grašo, a u spektakularnom koncertu sinoć je uživala i Ana Gruica Uglešić.

Splitska glumica na Instagramu se pohvalila fotografijom s koncerta koji je pratila s prozora Gradskog kazališta mladih Split, odjevena u seksi odjevnu kombinaciju kojom je istaknula svoje duge i istrenirane noge.

35-godišnja Splićanka, koja je u kolovozu prošle godine s psihijatrom Boranom Uglešićem izmijenila bračne zavjete, za koncert je odjenula dugu nježno plavu košulju-haljinu s potpisom Zarina sestrinskog brenda Uterqüe, koji drži nešto jače cijene, a cjelokuopan stajling začinila je visećim statement naušnicama, bijelom torbicom s potpisom modne kuće Saint Laurent i prepoznatljivim sandalama na petu s potpisom britanske dizajnerice Sophije Webster.

Otkačene cipele u ludim bojama s potpisom britanske dizajnerice sve su češći odabir slavnih ljepotica, što ne čudi uzmemo li u obzir njihov originalan dizajn prepun šarenih detalja. Riječ je o modelu 'Chiara' s prepoznatljivim detaljem velikog 3D leptira na peti koji je zaludio strane, ali i domaće trendseterice.

Cijena sandala varira ovisno o materijalu i detaljima, od 3,800 do 5,200 kuna, a nedavno su se ovim sandalama, koje su ujedno jedne od najprodavanijih i najprepoznatljivijih modela talentirane dizajnerice, pohvalile Severina Kojić i Adriana Đurđević.

Nakon što se u efektnim sandalama Severina pojavila na promociji svojih koktela u Glow baru, iste sandale uočili smo i na lijepoj djevojci našeg nogometaša Duje Ćaleta-Cara, Adriani Đurđević.

Ana Gruica Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo Kozmo