FASHION guru

Ana Gruica iskoristila je priliku i pokazala trbušnjake, a Mirti Šurjak nekako nedostaje malo šlifa

  • 17.06.2019 u 09:48

  • Bionic
    Reading

    Ana Gruica u bijelom je stajlingu inspiriranom pin up djevojkama pokazala trbušnjake dok se Mirta Šurjak odlučila za crnu boju. Ni Ana ni Mirta nisu puno fulale, ali sve je to pomalo flah, kaže Fashion Guru

    Split, čim grane malo jače sunce, osim 'pametnih' frajera, izvuče zgodne Splićanke. Zanemarit ćemo te huligane i orijentirati se na ljepšu stranu glavnog grada Dalmacije, u kojem je održana 19. Montura.

    Svaku priliku za pokazivanje, kao što vidimo, iskorištava Ana Gruica te je manje gledamo na kazališnim daskama, a više na društvenim događanjima na kojima svaki put iznenadi novim stajlingom.

    Znam da je bila model na Monturi, ali previše je doslovno potražila inspiraciju u pin up djevojkama. Eto, iskoristila je priliku i pokazala trbušnjake. Kreacija je dobra, top je super, kao i suknja, i Ana dobro izgleda, ali ja bih možda ipak raspustio kosu ili cipelama omekšao cijeli stajling.

    Za razliku od Ane u bijelom, Mirta je došla u crnom, što je više ljetni splitski đir, ali isto nekako nedostaje malo šlifa. Tuba haljina, pretenciozni Guccijev remen, previše naglašene usne i plutače. Ni Ana, a ni Mirta nisu puno fulale, ali sve je to pomalo flah...

    LIJEPA U BIJELOM

    Ana Gruica Uglešić zablistala na modnoj reviji Montura u Splitu

    Pogledaj galeriju

    Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.