ČISTA SENZACIJA

Nevjerojatno je da ova ljepotica ima 61. godinu

22.10.2015 u 10:46

Bionic
Reading

Nekadašnja manekenka Christie Brinkley svojim mladolikim izgledom u 62. godini života inspirira žene diljem svijeta, osobito zato što otvoreno govori o tome kako se osjeća dok stari te što joj pomaže da se bolje osjeća u svojoj koži. A kada je ugledamo ovako sređenu u seksi haljini, ne čudi da je tolika inspiracija i pozitivna motivacija za mnoge

Svojim nevjerojatno vitkim i utegnutim tijelom, ali i lijepim licem Christie Brinkley ne prestaje buditi zanimanje javnosti koja se pita kako joj to sve uspijeva.

Iako je priznala da koristi laserske tretmane i da joj se botoks nije svidio, svejedno je nevjerojatno to da tako dobro izgleda jer tvrdi da nije išla ni na kakve estetske zahvate.

Svu je svoju ljepotu pokazala na svečanom predstavljanju najkompliciranijeg sata na svijetu, događaju koji je organizirala poznata tvrtka Vacheron Constantin. Među mnogobrojnim slavnim gostima Christie Brinkley sigurno se izdvajala izgledom, pozitivnom energijom i seksi haljinom.

Crna duga haljina imala je prorez po strani pa je Christie ponosno pokazala vitku nogu, a od početka rasporka oko leđa pa do dekoltea krasi je neobičan detalj koji podsjeća na zatvarač


Christie je, nasmiješena, rado pozirala, a nekoliko je fotografija objavila i na svome profilu na Instagramu. Majka troje djece, kao i uvijek do sada, dobila je samo pohvale za seksi look u 62. godini života, a bez obzira koliko istine ima u tome da nije obavljala estetske zahvate, pohvale su zaslužene.