OLIVIA COLMAN

Nevjerojatna transformacija: Ovako je dobitnica Oscara istopila 16 kilograma

27.02.2019 u 15:13

Bionic
Reading

Britanska glumica Olivia Colman koja je za ulogu kraljice Anne u filmu 'Favourite' ('Miljenica') nedavno osvojila prestižni zlatni kipić, a za taj se glumački pothvat morala potpuno transformirati

Ova hvaljena glumica koja prilikom proglašenja najbolje glavne glumice nije mogla kriti suze, kako bi ušla u lik kraljice Anne, posve netipične vladarice kojom vlada sposobna i energična Lady Sarah (sjajna Rachel Weisz), nabacila je čak 16 kilograma, što, kako je naglasila u intervjuima, bio poprilično zabavan zadatak.

  • +17
Olivia Colman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Nakon što je završilo snimanje filma kojeg je režirao grčki redatelj Yorgos Lanthimos ('Jastog'), Olivia se bacila na mukotrpan zadatak skidanja kilograma.

Kako bi se vratila u formu, simpatičnoj je 45-godišnjoj Britanki pomogao osobni trener Dalton Wong koji je osmislio program vježbi samo za nju.

NAJPRESTIŽNIJI CRVENI TEPIH

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele Oscara

Pogledaj galeriju

Dalton je s Olivijom vježbao tri puta tjedno, a naglasak je bio na kardio vježbama i treningu kojima za cilj ima povećanje mišićne mase.

Kanađanin koji je zaslužan za savršenu figuru glumice Jennifer Lawrence u filmu 'X-Men' otkrio je kako s Olivijom vježbao sat vremena tri puta tjedno.

'Osim naravno discipline, najvažniji je i pozitivan stav prema novom, zdravom načinu života što ljudi često zaboravljaju. Stav je doista važan za sve naše klijente, bez obzira na one koji hodaju crvenim tepihom ili pak one koji samo žele izgledati i osjećati se bolje', rekao je Dalton.

Pravilna prehrana i tjelovježba dali su sjajne rezultate, a Olivia je bila oduševljena Wongom.

'On je potpuno promijenio moj način gledanja na tjelovježbu i prehranu. Puno mi je pomogao kako bih sad izgledala ovako kako izgledam', rekla je Olivia za Vogue.

Glumica je tri puta tjedno dolazila u Wongov fitness centar gdje je prvo imala kružni trening u trajanju od sat vremena, a nakon toga je uslijedilo pola sata masaže kako bi se opustili mišići i isključila mogućnost ozljeda.