ŠTO NAS ČEKA

Nevjerojatan rasplet finala 'Stelle'?

09.12.2013 u 14:59

Bionic
Reading

Glazbeno-dramski spektakl 'Stella' u potpunosti je osvojio srca gledatelja koji s nestrpljenjem iščekuju uzbudljivu posljednju epizodu!

Rasplet velikog finala 'Stelle' sve je bliže i bliže, a uzbuđenja, neizvjesnosti, pjesme i plesa neće nedostajati. U posljednjoj epizodi serije Jasminina izvedba 'Čarolije' s Halidom Bešlićem sve će gledatelje ostaviti bez daha!

Svanulo je jutro na dan finala. Jasmina se sprema za nastup, uvjerena je da će pobijediti i da je samo sati dijele od osvajanja novčane nagrade. Već sutra bi mogli zakazati termin za Jagodinu operaciju, i to joj daje dodatnu snagu i motivaciju da zablista na pozornici.

303369,303468,303288,303287Lanino uzbuđenje zbog nastupa pred Alešom naglo splasne kad ga upozna, jer on je daleko od vrhunskog profesionalca kakvim ga je smatrala. Gavran je u nezavidnoj financijskoj situaciji te nema dovoljno novca za glavnu nagradu i honorare koje je obećao žiriju. Valerija to odluči iskoristiti i daje mu primamljivu ponudu. Odreći će se svog honorara ako joj omogući da nastupi prije Jasmine jer joj želi ukrasti 'Čaroliju'.

Finale je počelo, a nestrpljiva Ela ne može dočekati da ode jer želi biti uz Lanu. Uz Valeriju i Kiku, gosti večeri su Natali Dizdar i Halid Bešlić. On je bio Amarovo iznenađenje za Jasminin nastup, a njihova izvedba 'Čarolije' samo je potvrdila njezin status favorita.

Kristijan
želi objasniti Jasmini zašto nastupa s bendom i ne želi da nešto krivo pomisli. Ne može je dobiti na mobitel i događa se ono čega se najviše bojao. Jasmina je zatečena kada ga vidi na pozornici, osjeća se izdano. Kristijanov nastup jednako je iznenadio i Gavrana te misli da je napokon dobio priliku zbližiti se sa sinom.

Ne propustite neizvjesno finale glazbeno-dramskog spektakla 'Stella' ove nedjelje u 20.05 sati na Novoj TV!