I SUPRUGA JE ODUŠEVLJENA

Nevjerojatan novi poslovni potez Sandija Cenova

18.04.2012 u 14:13

Bionic
Reading

Dok radi na novom, sedmom albumu, paralelno ulazi u ring i predaje se svojoj novoj karijeri. Sandi Cenov započeo je karijeru u borilačkom sportu

Sandi, koji je 90-ih žario i palio dance scenom svojim hitom 'Ljubav za sve', a u međuvremenu snimio manje poznate pjesme, i dalje pjeva i snima, ali otkrio je i novu karijeru, piše Gloria.

'U zadnje vrijeme puno vremena provodim na treningu borilačke vještine jiu-jitsu, što mi pomaže da se riješim nepotrebnih kilograma. Treniram vrlo intenzivno, toliko jako da jedva mogu pričati kada dođem', otkrio je pjevač koji se prije nekoliko tjedana upustio i u svoju prvu borbu na otvorenom prvenstvu Hrvatske.

'Kako da kažem da nisam loš, a priznam da sam prvu borbu izgubio', rekao je kroz smijeh za Gloriju i dodao: 'No doista nije bilo loše. Izgubio sam na bodove, hvala Bogu nije bio nokaut', priznao je Sandi koji bi sljedeću borbu trebao imati u lipnju.

Priznaje kako se i njegova supruga bojala nokauta iako je oduševljena time što trenira. Kaže kako joj nije drago kada na njoj pokazuje neke fore.

Ipak, ima i glazbene planove. 'Imam novu PR agenciju, Nobilo i Cetinski, a pri kraju sam snimanja albuma. Upravo sam završio pretposljednju pjesmu i nadam se da će album biti objavljen u svibnju. Nakon toga ide promocija i ljetna turneja, a onda ćemo vidjeti što će jesen donijeti', rekao je.