DORIS PINČIĆ

Netipične muke najljepše hrvatske trudnice

30.09.2013 u 10:00

Bionic
Reading

Glumica Doris Pinčić uživa u trudničkim danima te nema nekih posebnih tegoba, a susreli smo je na predstavljanju linije za bebe Johnson& Johnson. U razgovoru za tportal.hr otkrila je kako podnosi trudnoću, čega se boji i kako se njeguje

'Malo čitam, educiram se pomoću knjiga, ali zapravo je sve u redu, pa sam i dalje aktivna, radim i vježbam kao i do sada', rekla nam je lijepa glumica.

Simpatična Lara iz istoimene hit-serije kaže da se osjeća kao da nije trudna, a iako je u početku imala male mučnine, sada nema nikakvih tegoba. Dapače, mladu buduću mamu muči sasvim netipična trudnička briga. I dok se većina trudnica nada da se neće previše udebljati, Doris se brine jer je dobila premalo kilograma.

'Udebljala sam se samo dva kilograma pa se ponekad brinem i pitam zašto se ne debljam', otkrila nam je Doris, dodajući da se odmah nakon pregleda smiri jer sve ide kako treba.

Ona i dalje aktivno vježba - vozi bicikl, prakticira jogu, vježba pilates, a nezaobilazni su joj i savjeti mame, svekrve i ostalih bližnjih. Oni bi najradije da se Doris malo smiri i govore joj da se pazi.

Lijepa glumica otkriva da samo želi da sve prođe dobro, a kad beba stigne, onda će se boriti sa svakodnevnim slatkim mukama.