NE MOGU JOJ ODOLJETI

Nešto je posebno u ovoj haljini iz Zare - svi je žele

28.04.2016 u 11:34

  • +3

Žuta haljina iz Zare

Izvor: Profimedia / Autor: Promo fotografije/Zara

Bionic
Reading

Da je odjeća iz Zare primamljiva svima, bez obzira koliko si toga mogu priuštiti, već je odavno poznato, a u ovom popularnom španjolskom brendu sigurno su posebno zadovoljni kada uoče više slavnih dama u istoj haljini

Zarine krpice nose mnogobrojne slavne ljepotice od Kate Middleton, zbog koje se u nekoliko sati online rasprodaju i skupocjeni brendovi, pa do glumice Eve Longorije, stilistice Olivije Palermo ili španjolske kraljice Letizije

Eva Longoria u posljednje vrijeme jako hvali ovaj omiljeni high street brend pa je uz lijepu i povoljnu žutu haljinu nosila i Zarine hlače od 119 kuna. Na svome je Instagramu iskazala oduševljenje cijenom i krojem te naglasila da baš voli kada povoljno prođe.

Zvijezda serije 'Kućanice' nedavno je nosila žutu Zarinu haljinu uskog kroja te na ovratniku ukrašenu mašnom. Haljina košta 449 kuna, a osim kroja koji će odgovarati mnogim ženama, u hit je proljetnoj boji.

Možda je upravo trendi boja privukla više zvijezda da odaberu ovu haljinu. Eva Longoria obogatila ju je pojasom u sjajnoj žutoj boji, a mjesec dana prije nosila ju je i britanska TV voditeljica Alex Jones

Fotografi su je u Zarinoj haljini slikali dok se spremala za snimanje emisije 'The One Show', a ona je, za razliku od Eve Longorije, podignula kosu i pustila šiške.

Can you believe this gorgeous dress is from Zara! Love a bargain!

Fotografiju objavljuje Eva Longoria (@evalongoria)


U identičnoj haljini jednako je elegantna bila operna pjevačica Katherine Jenkins: 35-godišnja britanska zvijezda odjenula je Zarinu kreaciju za gostovanje u emisiji 'This Morning' te je rekla kako ima tremu jer je pozvana na večeru s kraljevskom obitelji.

Zgodna Katherine treća je slavna dama koja nije odoljela ovoj haljini pa je moguće da će se rasprodati i da ćemo je uskoro vidjeti na još kojoj slavnoj ljepotici.