'TWELVE'

Neodoljivi Chase Crawford promovirao novi film

07.09.2010 u 10:59

Bionic
Reading

Chase Crawford, jedan od najpopularnijih članova muške glumačke ekipe TV serije 'Tračerica', u Francuskoj je promovirao svoj novi film 'Twelve'

Zgodni glumac koji u toj hit seriji o pripadnicima bogataške elite s Manhattana igra Natea Archibalda, punom parom radi na svojoj filmskoj karijeri. Crawford se nada da bi njegov novi film 'Twelve' mogao biti odskočna daska za svijet filma.

Chase je tako u francuskom Deauvilleu gdje se održavao 36. festival američkog filma promovirao dramu 'Twelve' u kojoj glumi u društvu Emme Roberts, Roryja Culkina i Philipa Etingera. Film koji je režirao Joel Schumacher nije bio u natjecateljskoj konkurenciji, no izazvao je popriličnu medijsku pozornost, a među glumcima se istaknuo Chase, miljenik ženskih fanova 'Tračerice', ali i šire.

Chase je i za ovu priliku ostao vjeran svojem sportsko-elegantnom stilu, odabravši kariranu košulju plavih tonova. Glumac je nedavno otkrio da je počeo nositi dizajnerska odijela te da puno pozornosti posvećuje svojem imidžu. Kad je pak riječ o njegovom ljubavnom statusu, mladi glumac svoj privatni život želi zadržati za sebe, iako se pričalo da je u tajnoj vezi s mnogim imenima, među kojima su se spominjale i Carrie Underwood, Ashley Greene pa čak kolegica iz 'Tračerice', Taylor Momsen

Inače, nova sezona Tračerice, serije koja ga je proslavila počinje se u SAD-u emitirati 13. rujna, a riječ je o četvrtoj sezoni ove popularne serije koja je u kratkom roku stekla veliku popularnost.