IPAK PRATI TRENDOVE

Neočekivana modna odvažnost Kate Middleton

10.06.2016 u 14:45

Bionic
Reading

Britanska princeza povodom 40. godišnjice organizacije SportsAid zablistala je u kraljevski plavoj haljini kojom je dokazala da itekako prati aktualne modne trendove

U ulozi domaćice svečane večere održane u palači Kensington britanska princeza Kate Middleton goste je dočekala u svečanoj plavoj haljini francuskog dizajnera Rolanda Moureta

Haljina je pažljivo pratila krhku figuru princeze, a detalji u gornjem dijelu haljine dokazali su da nije nimalo imuna na aktualne modne trendove. Jednostavnu strukiranu haljinu upečatljive plave boje činili su detalji poput strogog V-izreza dekoltea i debele naramenice koje su činile formu kratkih rukava s prorezom. Spomenuti detalj na ramenima ove sezone posebno je popularan, o čemu dovoljno govori aktualna ponuda na policama dućana.

Vojvotkinja od Cambridgea, međutim, nije jedna od kraljevskih dama na koju se može računati po pitanju modnih eksperimenata; uglavnom se pridržava sigurnih odjevnih komada poput elegantnih kaputa, lijepih formalnih haljina, štikli nude nijanse i majica breton. Najnovijim modnim odabirom dala si je oduška prigrlivši popularan detalj otvorenih ramena.

Detalj otvorenih ramena nije jedini način na koji je Kate dokazala da pažljivo čita Vogue u kojem je nedavno osvanula na naslovnici. Kraljevski plavu haljinu francuskog dizajnera britanska princeza stilizirala je modnim dodacima poput Cartierovih debelih naušnica ringova koje neodoljivo podsjećaju na one koje je nedavno nosila megapopularna Rihanna. Još jedan moderan potez očituje se i u detalju dugog patentnog zatvarača na stražnjem dijelu haljine.

Vjerna klasici, kombinaciju je zaokružila minimalističkim crnim štiklama i odgovarajućom torbicom. Britanska princeza često završava kao meta modnih kritičara koji joj zamjeraju nimalo odvažan pristup modi, no odabirom mladenačke i glamurozne haljinom za novo formalno pojavljivanje uspjela je opet dobiti niz pohvala.