PRELIJEPA RUSKINJA

Nema tko se nije okrenuo za prelijepom Irinom Shayk u crvenoj minici i kultnim martama

28.05.2020 u 14:51

Bionic
Reading

Zanosna Ruskinja Irina Shayk privlači poglede ne samo svojom klasičnom ljepotom i vitkom figurom, već i nevjerojatnim osjećajem za stil

Jedna od najljepših žena svijeta, uvijek je u središtu pozornosti bez obzira je li na crvenom tepihu ili casual odjevena u šetnji sa svojom preslatkom kćerkicom Leom de Seine koju je dobila iz veze s holivudskim zavodnikom, glumcem Bradleyjem Cooperom ('Zvijezda je rođena').

Atraktivna brineta prošetala se New Yorkom gdje godinama živi, a fotografi su je ponovno pratili u stopu.

  • +6
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: INSTARimages.com / INSTAR Images / Profimedia

Zanosna 34-godišnjakinja uputila se u posjet svojem bivšem partneru s kojim je i nakon prekida ostala u prijateljskim odnosima, a za tu se prigodu odlučila za cool outfit koji laska njezinoj fantastičnoj figuri.

U crvenoj mini haljini i kratkoj crno-bijeloj jaknici s logom legendarnih Rolling Stonesa brenda Chrome Hearts, lijepa je Ruskinja bila mamac za poglede.

  • +2
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Ovaj efektni look začinila je još jednom efektnim detaljem - čizmama s potpisom Dr. Martens koje Irina često nosi.

Čizme koje su bile osobito na cijeni u doba grunge manije u 90-ima ponovno su hit, a popularizirale su ih i poznate ljepotice poput sestara Gigi i Belle, Hadid, Hailey Bieber, Kendall Jenner...

Minijaturna torbica i sunčane naočale bili su više nego odličan dodatak ovom cool looku manekenke.

Iako su se Irina i Bradley nakon četiri godine veze razišli, zajednički odgajaju malenu Leu, koja je dobila ime po Cooperovoj baki.