CHRISTIE BRINKLEY

Nema joj ravne: Ima 63, a izgleda kao da je upravo sišla s modne piste

17.11.2017 u 11:38

Bionic
Reading

Christie Brinkley izaziva divljenje gdje god se pojavi. Iako joj je 63 te se odavno ostavila modnih pista, bivši supermodel 80-ih izgleda kao da je ostala smrznuta u mladosti. Lijepa Brinkley pojavila se na humanitarnoj večeri u New Yorku i još jednom potvrdila da nema konkurencije

Supermodel 80-ih Christie Brinkley izgleda zanosno što god odjene, no ovog se puta odlučila odmaknuti od uobičajenih modnih kombinacija koje uglavnom uključuju provokativne haljinice. Slavna ljepotica, koja je tijekom svoje karijere krasila više od 500 naslovnica časopisa, napravila je modni iskorak, a iako nije pokazala ni komadić kože, uspjela je sve prisutne ostaviti bez daha.

Za njujoršku humanitarnu večer, koju već 31 godinu zaredom organizira neprofitna organizacija Citymeals on Wheels, koja pomaže nahraniti i zbrinuti starije građane, slavna ljepotica je odjenula elegantno tamnoplavo odijelo na pruge i pripadajući kaput istog uzorka.

  • +8
Christie Brinkley Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako je odijelo sakrilo ljepotičinu ženstvenu liniju, Brinkley je naglasila struk tako što je sako odlučila nositi zakopčan, a kako ne bi bilo da je u potpunosti zaklonila obline, slavna ljepotica je odjenula prozirnu crnu majicu ispod koje se nazirao grudnjak i, naravno, bujni dekolte koji redovito stavlja u prvi plan.

No ono što ovog puta nije stavila u prvi plan su duge noge. Atraktivna Brinkley, koja se krajem 70-ih proslavila na račun dugih nogu, atletske građe i iznimne ljepote te si osigurala impresivno multimilijunsko carstvo, umjesto kratke haljine odlučila se za dugačke hlače visokog struka koje prekrivaju štikle, a elegantan stajling začinila je crnom Fendijevom torbom, prepoznatljivim loknama i vatrenocrvenim ružem.

Kako slavnu ljepoticu fotografi opsjedaju na svakom koraku ne bi li ju slikali sa svih strana i osigurali si najbolju fotografiju, Brinkley se odlučila našaliti te je u jednom trenutku izvadila mobitel kako bi i ona njih fotografirala, što ju je, ako je suditi prema fotografijama, baš dobro nasmijalo.