MLADOST - LUDOST

Nećete vjerovati što je Tatjana Jurić učinila zbog ljubavi

13.07.2012 u 09:01

Bionic
Reading

Radijska voditeljica Tatjana Jurić uživa u ljubavi te slijepo vjerujem da će naći osobu koja će uz nju biti u dobru i zlu

Tatjana Jurić odlučila je više ne govoriti previše o svojoj polugodišnjoj ljubavi s Ivanom Hercegom.

'Nakon pola godine mogu reći da ne želim puno govoriti. Uz njegov ludi poslovni tempo s jedne strane i uz moj malo manje ludi te uz neke završne studijske obveze, uistinu idemo polako, koliko god to nekome bilo čudno, i još se upoznajemo. Mediji mogu to forsirati koliko žele, a mi ćemo i dalje svojim ritmom', rekla je za Ekran.

Lijepa voditeljica otkrila je da što se njenog iskustva tiče misli da nije moguće ostati u prijateljskim odnosima nakon veze.

'Da ste me to pitali prije par godina, rekla bih da je to moguće, ali sada mi se čini da sam bila u krivu. Imala sam samo tri duge veze, nikada nisam bila cura od velikih promjena i stvarno vjerujem da je ljubav nepotrošna kategorija. Iskustvo me dosad demantiralo, ali još slijepo vjerujem da postoji osoba koja će s tobom biti u dobru i zlu. Vjerujem u to, no ne opterećujem se time. Kako kažu puno mudriji ljudi, bolje putovati sam nego s krivim', dodala je Tatjana koja je ispričala užasno romantičnu priču koju je napravila prije puno godina zbog jednog vojnika.

'Osim što sam zahvalna što sam preživjela te godine, svojim bih roditeljima podigla spomenik. Protrnem kad se sjetim nekih situacija iz puberteta, primjerice, tati sam ukrala automobil i usred mećave, noću, krenula se pozdraviti s dečkom koji je išao u vojsku. A bila sam tek krenula na vozački i nisam baš vladala vožnjom. Kad se toga sjetim, protrnem, ali mama mi u šali kaže da će mi moja djeca sve to pošteno vratiti. No kako sam se rano izludirala, rano sam se i posložila i krenula u odgovorniji život.'